Eilen valemnnusryhmän treenit hallilla. Treeneissä oli pitkästä aikaa enemmänkin väkeä, joten treenattiin kolme koiraa hallissa kerrallaan. Treenikaverin tytöt vielä leikkivät hallissa lisäksi, joten häiriötä riitti! Jetro jumitteli tapansa mukaan toisista koirista ja melko pahasti tällä kertaa. Tehtiin parissa kiekassa ruutua, kaukoja, luoksetuloa, ohjattua, metallinoutoa ja merkkiä. Kaikki oli tosin melko helpotettuja, jotta jumi-Jepu selviytyisi niistä. Ruutu oli ihan ok ja ihmeekseni Jetro selvisi siitä tosikin hyvin vaikka Jiri teki ohjattua ruudun vieressä. Kaukoissa seisomaan nousuissa venyi ihan liian etupainoiseksi, mutta taas meni hyvin taaksepäin maahanmenoissa (onnistui siis), koitin palkkailla huonommistakin, koska koira oli selkeästi hyvin paineistunut häiriöstä ja kuitenkin pystyi tekemään. Treenataan kuitenkin vielä lisää niitä nousuja, jotta niihin tulisi parempi systeemi (Jetron pitäisi siirtää etujalkoja nousussa taaksepäin, muuten nousee liian eteen). Luoksetulo avuilla ok. Ohjattu ihan ok tosi helppona, metallinouto suijui tosikin hyvin ja koira ei enää ennakoi sivulletuloa parin korjaustreenin jälkeen ja merkki hyvä.

Nyt vaan pitäisi tuota ohjattua hioa paljon, jotta se saadaan kevääksi kuntoon ja treenata sitä vähemmässä häiriössä paljon itsekseenkin, jotta päästäisiin eteenpäin. Siinä liikkeessä on kyllä monta osaa 1. Ennakkomerkit haluan opettaa sekä liikkeelle: jotta katsoo viennin, että merkille: jotta bongaa sen 2. Merkki tulee säilyä nopeana ja hyvänä 3. Suunnat ja riittävän leveät kaaret tulee olla kunnossa 4. Kapula tulisi palauttaa nopeaa. Suurin ongelma meidän suhteen on varmaan se että Jetro pysyy vireessä viennin ajan ja keskittyy. Se kun ei tykkää hetsauksesta tai halua katsoa ikinä jos sille halutaan näyttää mitään ja taas odottelusta laskee tehokkaasti :D

Sitten pentu. Hän kävi leikkimässä ja syömässä häiriöisessä hallissa. Lapset olivat valtava häiriö, mutta pystyi silti syömään namia ja leikkimään pystyi tosi hyvin. Muut koirat eivät olleet iso häiriö (vaikka olivat tosin hallin toisessa päässä juuri silloin). Treenien jälkeen otin pennun vielä häiriöttömään halliin leikkimään ja tutkimaan. Se leikkii niin kivasti ja sen kanssa on niin hauska touhuta! Pitäisi tosin muistaa olal maltillinen ettei tule liikaa touhuttua.