Viikonloppuna ei treenailtu vaan vietettiin laatuaikaa perheen parissa. Lauantaina Jetro ja Lex pääsivät lemmikkimuotokuvaukseen, jonka kotopuolen koirakerho oli järkännyt. Toivottavasti tuli hyvä otos kun ne saan... Kuvaus oli ehkä vähän hassu eikä ehkä ihan sellainen mitä olin ajatellut, mutta oli hauskaa silti :D Lexin paikallapysymistä oli vähän treenattukin ennen kuvausta, mutta eivät olleet ihan täydellisesti menneet opit perille.

Muuten lauantaina vaan touhuiltiin ihanassa isossa äidin ja iskän pihassa ja Jetron kanssa tuli käytyä lenkilläkin. Mummu ja Vaari tuli meille syömään ja oli ihanaa syödä yhdessä koko porukalla! Koirat oli niin kiltisti vaikka olin jo miettinyt että mihin ne piilotan että ehdin vähän keskittyä vieraisiinkin. Jälkkärilettua saivat vähän koiratkin maistaa.

Nyt on vaan synkkää ja sateista. Ajattelin seuraavat puolitoistaviikkoa panostaa kouluntehtäviin ja töihin, joten saattaa olla että koirat jäävät nyt vähän vähemmälle. Tosin saattaa hyvin olla toisinkinpäin, ei kauheasti EU-lainsäädännön kahlaaminenkaan kyllä houkuttele...