Wubbamaister-normal.jpg

Jetro ja Lex lupautuivat kokeilemaan paria Petnetstoren tuotetta ja sain paketin eilen. Olin jo kauan haaveillut Kong Wubbasta, koska monien koirat on tykännyt niistä tosi paljon. Koska en oikein tiennyt Wubbien koosta, otin L-kokoisen. Se olikin niin iso, että ei oikein pennulle vielä sovellu. Niimpä Jetro sai uuden treenilelun (OIKEIN!). Mitkään lisäkeinot ei oo liikaa kun koitetaan saada Jetron ruutu kuntoon :D Lelu pääsikin heti treeniin testattavaksi kun poikkesin tekemässä ruutua illankuluksi. Ööh, lelu olikin Jetron mielestä ihan huippu, mutta ei se kyllä meidän ruutua pelastanut. Vaikka oon nyt tehnyt ruutua paljon niin, että näytetään lelun vienti sinne virittelyn yhteydessä niin Jetro ei juokse kovin hyvin suoraan vaan aina tekee sellaisen kaaren, joka saattaa olla niinkin suuri että kieppaa sitten ruutuun takakautta. Pitäisi varmaan tehdä jonkinlaista läpijuoksua ruudun läpi, että saisi noita linjoja korjattua. Tunnarit onneksi paransi vähän mieltä, koska ne toimii nyt aika kivasti :) Pihalla ei saa muuten tähän vuodenaikaan MITÄÄN kuvia.

haluunsen-normal.jpg

Pennulle tein vaihteeksi jäljen kun sulat säät nyt vaan jatkuvat... Koska en jäljestyksestä mitään tiedä niin se meni mun mielestä taas oikein hyvin. Laitoin nyt vähän pidemmät askelvälit ja koira selvästi tekikin nyt parempaa "siksakkia" jäljellä (joskus se on halunnut syödä vaan toista puolta).

Kotona myös Lex pääsi tutkimaan uusia leluja.Testattiin Bionicin Urban Stickiä (mulle ihan uus juttu, vaikka oonkin Raijalla nähnyt sellaisen kainalopalkkausjutskan). Oon naksutellut pennulle (tunnari)kapulan nostoa, mutta koska puu on tällä hetkellä sellaista että se pitää pistää päreiksi, oon haaveillut jostain muusta noutokapulamateriaalista. Ainakin toistaiseksi tuo keppi toimi tähän tarkoitukseen hyvin. Nyt pitää vaan malttaa olla leikkimättä sillä, ettei Lexille tuu houkutusta alkaa pureskella sitä. Meillä kumpikaan koirista ei oo mitenkään erityisesti fiksaantunut keppeihin koskaan, mutta jos koira tykkäisi kepeistä olis tuo varmaan hyvä palkkauslelukin ja ainakin vaikuttaa tosi kestävältä. Tasapuolisuuden nimissä tein Jetrollakin pari pitoharjoitusta :DDD

jee-normal.jpg

miss%C3%A4nami-normal.jpg

pito-normal.jpg

Mun pitäis kyllä vähän miettiä paremmin mitä tuolle pennulle opetan. En oo opettanut vielä mitään ja mun kriteerit on ihan surkeita. Tuossa meidän kapulannostelussakaan ei oo mitään päämäärää mihin pyritään. Sitten mä palkkailen mistä sattuu ja pentukin on varmaan ihan ihmeissään mistä se palkka tulee. Mun pitää alkaa suunnittelemaan eikä vaan häsätä jotain epämääräistä sen kanssa.

Täytyy muuten kehua niitä ihan perinteisiä Kongeja, joihin voi laittaa sisälle ruokaa ja vaikka jäädyttää. Meillä Jetrolla oli aina pienenä sellainen, kun se jätettiin yksin. Ja nyt kun on taas pikkupentu ja yksinolon opettelut, niin otettiin uudelleen Kongit käyttöön, vaikkei olla enää nyt aikuisiällä jaksettu Jetrolle sitä täytellä. Jetrolla on musta iso Kongi ja pennulla punainen kaikista pienin ja normaalisti tungen niihin jotain koiranmakkaraa tms. Ja! Lex on tykännyt ihan älynä siitä! Ekalla kerralla se ei oikein meinannut tajuta, miten siitä kannattaa pitää kiinni, mutta sitten hokasi ja nyt juoksee joka aamu ihan villinä kylppäriin (joka on Lexin päiväkoti) kun otan Kongin esiin. Tekee matkalla sellaisia hienoja piruetteja ilmassa <3 Ja tuntuu että Lex rauhoittuu sen kanssa myös tosi hyvin, niin kuin Jetrokin pentuna. Sillä menee aika kauan saada se tyhjäksi kuitenkin. Jetro saa kongin tällä hetkellä vaan ihan koska pentukin saa :D En nyt sano, että se yksinolo-ongelmat poistaa, mutta ollaan muutenkin noiden kanssa nähty vaivaa yksinolon opettamisessa ja on ne ainakin hyviä tähän tarkoitukseen.

Tulipas sieltä paketista vielä muutakin: Pari vetolelua, nameja, pennulle kunnon pehmustettu panta ja pantoihin kiinnitettävät vilkkuvalot. Nuo valot on kyllä hyviä tuolla pimeässä metsässä. Lex on niin lyhytkarvainen, että sille ei juurikaan ole väliä millainen valo on, mutta Jetrolla kun on pitkä karva niin pitäisi olla 100 eri valoa, että joku edes aina välillä näkyisi.

kaik-normal.jpg

2lelua-normal.jpg