Eilen pentu teki 30 askeleen jäljen. Edelleen siis ruokaa toki joka askeleella. Se menee niinkuin pieni myyrä jälkeä eteenpäin ja on taitava <3 Tosin eilen jälki keskeytyi kun läheiselle parkkikselle tuli iso pelottava mies ja iso pelottava koira ja pentua vähän jännitti kesken jäljen (jännitti vähän kyllä omistajaakin, että mitenhän mahtaa mies koiransa pitää). Mutta siitäkin jälki jatkui kun pahimmasta jännityksestä selvittiin.

Lex reagoi hassusti mieheen ja koiraan ja halusi juosta karkuun ja vinkui. Se oli ihan uusi reaktio mulle ja kun tajusin että sitä oikeasti jännittää tarjosin sille kyllä tukea. Mutta olisin voinut tarjota jo aiemminkin, jos olisin tajunnut että sitä oikeasti pelottaa. Mies ja koira olivat aika kaukana ja aidan takana, joten en ajatellut että Lex niitä välttämättä edes huomaa. Sinänsä mahtava juttu, ettei nuo tilanteet ole kovin tutuksi tulleet, pentu on niin reipas autojen, pyörien, ihmisten, rakennustyömaiden, äänien yms. suhteen.

Jetro teki (ylläri, ylläri) ruutua, merkkiä, tunnareita ja muutaman pysähdyksen. Ruudussa oli samoja ongelmia kuin aiemmin. Jetro meni ekalla kerralla sivulta sisään, vaikka taas kerran ruutu oli näytetty sille ja siellä myös on alusta apuna. Muut toistot meni paremmin. Pari toistoa tehtiin niin, että Lauri oli palkkaamassa ruudun takana ja koira sai juosta suoraan palkkaan kiinni. Jetro oli vähän ihmeissään tästä eikä oikein tajunnut että saa mennä. Tällä voisi kuitenkin saada lähestymistä suoraviivaisemmaksi, joten ehkä koitan kuitenkin vielä pari kertaa. Merkit oli ihan ok, tunnarit oli ok vaikka ke olikin hallissa niin vaikeaa, pysähdykset ei oikeen hyviä ja olosuhteetkin (pimeys) olivat vähän huonot harjoitukselle.

Että sellaista tällä kertaa! Lex vielä heiluttelee lopuksi.

heihei2-normal.jpgheihei1-normal.jpg