Lauantain iloksi päätettiin viedä pentua tutustumaan rauniorataan. Matkalla oli tarkoitus pysähtyä Malkakoskelle tekemään jälki pennulle ja tokoilemaan Jetron kanssa. Jetron tokoilusta en jaksa edes kirjoittaa = ruutu meni ihan hyvin mutta koira oli ihan perässä vedettävä, enkä saanut sitä oikeaan moodiin. Koitin vielä luoksetuloja perään, mutta eih, koira jolkotteli niin, että treenaa siinä nyt jotain teräviä stoppeja. Eilen se tokoili niin hienosti ja oli superinnoissaan ja hyvä. Ei vaan saisi tuon kanssa treenata liikaa, sillä kun ei ole liikaa paukkuja ja tehtiin pyörälenkkikin eilen. Jetro sai siis vapautuksen lyhyen treenin jälkeen ja pääsi 10 kilometrin pyöräretkelle (sellaistahan se jaksaa vaikka loputtomiin :D ) Mutta pennun kanssa siis vietettiin sitten Malkakoskella enemmän aikaa harrastellen...

hieno3-normal.jpg

hieno2-normal.jpg

Pentu ajoi jäljen taas niin hyvin. Videolta näin, että puutun siihen vieläkin ihan tarpeettoman paljon toisinaan, voisin antaa pennun mennä, kun se tänäänkin tarkasti ja tosi siististi meni jälkeä (ei jäänyt varmaan yhtään nappulaa matkalle). Linkki videoon TÄSSÄ.

Jäljen lisäksi leikittiin vähän ja tosiaan tutustuttiin rauniorataan! Pentu oli hurrrrjan rohkea, mutta valitettavasti kuvat oli huonoja kun oli jo niin pimeä siinä hetkessä. Seikkailtiin vähän putkissa ja käveltiin hankalilla alustoilla. Loppuilta möllötetään sohvalla :)